top of page
Tennisballen
ConTACTEER ONS
call (1).png

+32 475 96 37 77

Veldstraat 77a, 2960 Brecht

  • Instagram
  • Facebook

Tennis

Wij bieden reeds ongeveer 40 jaar tennis aan aan de inwoners van Ranst en de naburige gemeenten. We beschikken over 4 gravel tennisterreinen die nauwkeurig worden onderhouden. Iedereen kan tennislid worden bij ons.

 

We voorzien bovendien op frequente tijdstippen gezellige tennisactiviteiten: mannenavond, dubbelavond, clubavond, invitatietornooi, kinder-oudertornooi, clubkampioenschap, … Zoals je merkt is er heel wat bedrijvigheid bij TC Ranst! Er bestaat ook de mogelijkheid om bij ons mee te doen aan diverse tenniscompetities zoals interclub, tornooi en zuiderkempen.

 

Onze tarieven zijn heel voordelig in vergelijking met de omringende tennisclubs en al jaren ongewijzigd. Bovendien zorgt het lidmaatschap ervoor dat je onbeperkt kan tennissen tijdens het seizoen van midden april tot midden oktober. Tevens ben je verzekerd via Tennis Vlaanderen.

 

De lidmaatschapstarieven tennis voor het seizoen 2023 zijn:

Categorie

Tarief

Volwassene ( geboortejaar 2005 of vroeger)

€ 110

Adolescent( geboortejaar 2006 of 2011)

€ 65

Jeugd ( geboortejaar 2012 of 2014)

€ 35

Kind ( geboortejaar 2015 of later)

€ 20

Voorts worden familieabonnementen aangeboden voor drie tot vijf personen die wonen op hetzelfde adres. Meer informatie kan u verkrijgen via info@tcranst.be. Uw lidmaatschap kan u regelen via de website van Tennis Vlaanderen en door het correcte bedrag over te schrijven op de rekening van TC Ranst (BE97 9797 7992 3249) met vermelding van ‘LID TENNIS + naam’.

 

Een terrein reserveren is het eenvoudigste via de app van Tennis Vlaanderen. Download deze op je GSM en blijf op de hoogte van het recentste nieuws over TC Ranst.

 

Losse verhuur van terreinen is mogelijk door deze online hier te reserveren. De huurprijs voor een terrein bedraagt € 16 per uur.

bottom of page