top of page
oliver-sjostrom-sZKLku0YnFM-unsplash.jpg
ConTACTEER ONS
call (1).png

+32 475 96 37 77

Veldstraat 77a, 2960 Brecht

  • Instagram
  • Facebook

CLUBHUIS

Wij bieden sinds juni 2020 padel aan aan de inwoners van Ranst en de naburige gemeenten. We beschikken over 5 hoogwaardige Red Sport Pro padelterreinen. Iedereen kan padel komen spelen bij ons. Het is de ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s dankzij de lage drempel om de padelsport te beoefenen en waarbij het uitdagend is voor sportievelingen van eender welk niveau. Padel is voorts de snelst groeiende sport in Vlaanderen, bestaande uit een combinatie van tennis en squash op een terrein van 20m op 10m.

 

We voorzien bovendien op frequente tijdstippen gezellige padelactiviteiten: clubavond, invitatietornooi, clubkampioenschap, … Zoals je merkt is er heel wat bedrijvigheid bij TC Ranst!

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om bij ons mee te doen aan diverse padelcompetities zoals interclub en tornooien. Er is de keuze tussen losse verhuur of een lidmaatschap voor 1 jaar. Padel kan immers een gans jaar door gespeeld worden. Reservaties zullen voor beide types eenvoudig kunnen via de app 'Playtomic' waarbij een toegangscode zal worden verstuurd om de poort tot de velden te openen. De verlichting wordt tevens automatisch aangestuurd. Padel spelen kan elke dag van 8u tot 23u. We hebben de tarieven heel democratisch gehouden in vergelijking met andere padelclubs, waarbij de tarieven al vanaf de start ongewijzigd zijn (geen inflatie bij TC Ranst!). De vaste prijs voor de losse verhuur bedraagt:

 

- 16 EUR per uur per terrein op weekdagen tussen 8u en 17u en tijdens het ganse weekend; - 20 EUR per uur per terrein op weekdagen tussen 17u en 23u.

 

De lidmaatschapstarieven voor 1 jaar onbeperkt spelen en nog andere privileges worden weergegeven in de volgende tabel waarbij we een fikse korting geven voor de tennisleden (een lidmaatschap loopt steeds tot 31 maart 2024 waardoor desgevallend een pro rata op de tarieven zal toegepast worden):

bottom of page